Over ons

Wie zijn wij

Auto-lening.net is een initiatief van AllCredit , intermediair op het gebied van (auto) leningen, hypotheken en verzekeringen.

Wij adviseren u deskundig en kosteloos om de autolening te vinden die het beste past bij uw persoonlijke en financiële situatie Wij werken samen met verschillende banken en kunnen u daarom de laagste mogelijke rente bieden. Bovendien rekenen wij bij het afsluiten van een autolening géén advies- of bemiddelingskosten.

Het contact voor de afhandeling van de autolening verloopt per telefoon, via de mail of chat en er komt dus geen adviseur bij u thuis. Al onze medewerkers zijn gediplomeerd en hebben jarenlange ervaring in het verstrekken van leningen. Op onze activiteiten is de Wet Financieel Toezicht (Wft) van toepassing.

Onze dienstverlening voldoet aan de eisen die aan financieel dienstverleners gesteld worden en wij beschikken over een Wft-vergunning van de Autoriteit Financiële Markten onder nummer 12020126.

Voor meer informatie over onze dienstverlening kunt u naar onze website www.allcredit.nl gaan

Vraag vrijblijvende auto lening offerte aan

Adresgegevens

Contact informatie

Onze klanten

Via auto-lening.net kreeg ik binnen enkele uren een sluitende offerte voor een autolening. Ik had ook bij anderen een autolening aangevraagd maar de medewerkers van autolening.net waren heel even wat behulpzamer. Zeker geen spijt. Een echte aanrader

Hans Schippers. Vleuten.